Ontdek het authentieke Heuvelland

Fusiegemeente Heuvelland bestaat uit 8 kleine landelijke dorpjes, waar Kemmel er één van is. Vakantiehoeve Lisanne is gelegen in een heel rustige straat, amper verkeer, maar wel dicht van de uitvalswegen naar Ieper of Poperinge.

wandel- en fietsroutes

Heuvelland is de streek bij uitstek voor de wielerliefhebbers. Je eigen Gent-Wevelgem trap je via de “Gent Wevelgem – In Flanders Fields’-route. Wielerfanaten kunnen hun tanden stuk bijten op de Kemmelberg, maar ook voor de recreatieve fietser zijn er talloze fietsroutes in de omgeving. Voor ieders benen wat wils.

Ben je meer een mountainbiker? Dan kan je de mountainbikeroute van Sport Vlaanderen volgen, met start en einde in het dorpscentrum van Kemmel.

Wandel je liever? De vele wandelknooppunten in Heuvelland zorgen voor de ideale wandeling op uw maat.

www.toerismeheuvelland.be | www.toerismeieper.be
www.toerismepoperinge.be | www.fietseninheuvelland.be

sporen van 3 oorlogen in de Westhoek

Geïnteresseerd in geschiedenis? Dan zal een bezoek aan de loopgravensite Bayernwald in Wijtschate je zeker kunnen bekoren. Of daal af in een ultra geheime commandobunker in Kemmel.

Op zo’n 7 kilometer van vakantiehoeve Lisanne ligt kattenstad Ieper. Oorlogstoeristen houden graag halt aan het Flanders Fields museum of beleef de Last Post onder de Menenpoort.

of wat dacht je van?

Ook voor de watersporters is er keuze genoeg: vlottenbouw op Dikkebusvijver of kanovaren door de prachtige vallei van de Ijzer. Of ga je voor paintball/lasershooting bij Outside Adventure in Poperinge? En heb je het klimbos op de Rodeberg al uitgetest? Het Ice Mountain Adventure Park in Komen staat dan weer garant voor een dagje ski- en snowboardfun of zegt indoor skydiving je meer?

Als het iets rustiger mag, kunnen we zeker ook een bezoek aan één van de vele wijngaarden uit de dichte omgeving aanbevelen. Denk maar aan wijngoed Monteberg of wijndomein Entre-Deux-Monts. Combineer dit met een degustatie en de sfeer zit gegarandeerd goed.

En wat gedacht van een leuk terrasje of een gezellig restaurant? De mogelijkheden hiervoor zijn oneindig. Maar uiteraard kan je ook gewoon gezellig in onze tuin genieten van de rust.

Wat je voorkeur ook is, wij staan je graag bij met allerhande tips!

www.outsideadventure.be | www.ice-mountain.com
www.monteberg.be | www.entre-deux-monts.be

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info